Over Esther

 Het gezicht achter de camera

esther van putten
Esther van Putten fotograaf Beverwijk

Ik ben Esther van Putten en geboren tijdens een mooie zomer in 1971 te Beverwijk. Nooit bedacht om van mijn hobby mijn werk te maken. Immers ik had een mooie baan op de financiële administratie van de Gemeente Beverwijk. Door reorganisaties kreeg ik de kans om verder te kijken. ” Je bent nog jong en eigenlijk geen ambtenaar” was het commentaar.

De fotovakschool in Amsterdam was de volgende stap en voordat ik het wist werkte ik op de fotostudio Spontane Fotografie in Haarlem. Gespecialiseerd in huwelijksreportages. Ruim 100 per jaar. Ik ben in alle hoeken van Nederland geweest en ik heb de meest mooie locaties door mijn lens voorbij zien komen. Nog steeds weten bruidsparen uit heel Nederland mij te vinden. Mijn eigen liefde bracht mij naar Drenthe en zo ben ik voor mijzelf begonnen als fotograaf.

Feestfotografie.nl

Voor de zakelijke markt, want voor de feestavond van het huwelijk werd ik steeds vaker gevraagd.

Daar is de naam Feestfotografie ook uit voortgekomen. Huwelijksfeesten werden bedrijfsfeesten en al snel volgden de congressen, seminars, awarduitreikingen, symposiums, jubileums, kick-off’s, sport en alle andere denkbare bedrijfsevenementen en reportages.

Fotograferen is een heerlijk vak dat ik al 15 jaar met veel enthousiasme doe. Mijn klanten waarderen mijn inzet, betrouwbaarheid, snel aanleveren en vooral ook mijn “zelfstandig werken”. En ik vind het heerlijk deze vrijheid te krijgen. Alleen dan kan ik een event of bruiloft in beeld brengen zoals de klant het heeft bedoeld. Beleef het feest dat is geweest!

Voor meer informatie over feestfotografie.nl zie www.feestfotografie.nl

Ik kijk uit naar uw event of bruiloft!

Hartelijke groet, Esther