De vrouw achter de camera

Zolang ik me kan herinneren hou ik van mooie plaatjes. Deze scheurde ik uit tijdschriften en plakte ze op de muur. Nooit bedacht om daar mijn werk van te maken want ik had een goede baan op het Gemeentehuis van Beverwijk. Een reorganisatie zorgde ervoor dat ik verder moest kijken en zo kwam fotograferen boven drijven en doe ik dit inmiddels 25 jaar.

Gestart bij fotostudio Spontane Fotografie in Haarlem gespecialiseerd in huwelijken. Ruim 100 per jaar. Nog nooit zoveel van Nederland gezien. Met heel veel plezier, maar wel op speciaal verzoek, fotografeer ik ” De Liefde”.

Herbeleef het feest dat is geweest.

In 2005 heb ik Feestfotografie.nl gelanceerd. De huwelijks feestavonden werden bedrijfsfeesten en groeide verder uit naar zakelijke evenementen. Denk aan congres, seminar, symposium, awarduitreiking, jubileum, klant-/relatiedag, bedrijfsfeest, netwerkdag, productlancering, vakbeurs, sportevenement of doop van een schip. Ik heb het allemaal al door mijn lens voorbij zien komen.

Niet alleen voor zakelijke klanten maar ook voor particulieren fotografeer ik feesten, familiebijeenkomsten en jubileums. Of je nu 50 wordt of 40 jaar getrouwd bent. Het kan allemaal.  Het is niet altijd een feest, maar emoties zijn er wel altijd. Zo komt een enkele keer de aanvraag voor een begrafenis binnen.

Mijn natuurlijke achtergrond.

Geboren in Beverwijk vlakbij het strand van Wijk aan Zee, maakt dat ik daar graag kom voor het maken van portretten. Familieportret, gezinsportret, zakelijk portret, maar ook van je hond of paard. De duinen en het strand functioneren als natuurlijke achtergrond in mijn foto’s. Het is altijd anders, maar zo herkenbaar. De zeelucht en ruimte van het strand creëert een vrij  gevoel van bewegen en zijn, wat zichtbaar wordt in de foto’s. Uiteraard het park om de hoek of een andere lievelingsplek mag natuurlijk ook :-)

Waar ik blij van word.

Mijn paarden Blue Paper en Jayden waar ik niet alleen regelmatig mee te vinden ben op het strand van Wijk aan Zee, maar ook mijn co-coaches zijn in mijn praktijk Feedback by Horses en inmiddels ook cats, want mijn katten Riva, Vrija en Romeo doen vrijwillig mee in de sessies en laten prachtige dingen zien.

Fotograaf.

Een prachtig vak waar mijn hart nog steeds harder van gaat kloppen. Met heel veel plezier maak ik al die mooie plaatjes en dat heb ik al voor heel veel bruidsparen, gezinnen en bedrijven mogen doen. Met hetzelfde enthousiasme fotografeer ik graag ook jouw gezin, huwelijk of evenement. Tot snel!

Hartelijke groet,
Esther

Esther van Putten specialist in het fotograferen van uw event, feest of portret. 25 jaar ervaring met fotograferen in slechte lichtomstandigheden, maar daar altijd wat moois van weet te maken. Onzichtbaar aanwezig. Uw 32 pagina’s tellende draaiboek naleeft. Geen groep te groot is voor het maken van een groepsfoto. Altijd ter plekke aangeschoten kan worden met verzoekjes. Leeft op sinas en zelfs voor een gemaskerd bal een outfit in de kast heeft hangen.

Vooral een professionele fotograaf is die sfeer en emotie van uw event of feest in beeld brengt. Dit met heel veel plezier doet omdat ze van mooie plaatjes houdt en fotograaf zijn een prachtig vak is.

address:
van Meelstraat 34 1945 WC Beverwijk
phone: