Werkwijze

Portret op locatie

Eerst plannen we een datum en tijdstip en bespreken we wat jullie wensen zijn en mogelijkheden. Voor een portret op locatie zijn meerdere data erg handig. Indien het slecht weer is hebben we nog een optie voor een andere datum. Jullie mogen zelf een locatie aandragen, maar ik adviseer ook graag.

De fotosessie duurt ongeveer een uur. Bij een familieportret zijn ook alle combinaties mogelijk. Als ik er dan toch ben, maakt het mij niet uit wie met wie nog allemaal op de foto wil. Na afloop zoek ik alle foto’s uit en bewerk ik ze daar waar het nodig is. De foto’s kunnen online bekeken en besteld worden. Ook is het mogelijk om foto’s op canvas of plexiglas te drukken als echte blikvanger voor in uw kamer. Vraag naar de mogelijkheden. Het zijn er heel veel.

Trouwreportage

Al 20 jaar fotografeer ik huwelijken met heel veel plezier. Mijn foto’s kenmerken zich als spontaan, fris en natuurlijk. Ons eerste contact kan al zijn op een ander huwelijk. Jullie hebben mij letterlijk aan het werk gezien en achteraf de dag herbeleeft in een prachtig album wat met enthousiasme door het bruidspaar aan jullie is getoond. Dit gebeurd het meest. Maar gelukkig zijn er meerdere wegen die naar Rome gaan en weten bruidsparen mij uit heel Nederland te vinden.

Na het eerste contact via e-mail of telefoon volgt meestal eerst een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar alvast wat beter leren kennen, beantwoord ik graag jullie vragen en hoor ik graag hoe jullie dag eruit gaat zien en welke plannen en wensen jullie hebben.

Een paar maanden later maken we opnieuw een afspraak om het contract op te stellen. Rond deze tijd hebben jullie waarschijnlijk al veel meer inzicht in hoe de dag gaat verlopen. We nemen gezamenlijk de dagplanning nog eens goed door en bespreken alle details. Hierdoor zijn er op de dag zelf geen verrassingen meer en zorgen we ervoor dat alles soepel verloopt. Dan hoor ik ook graag welke trouwreportage ik voor jullie moet maken, wie jullie getuigen zijn, hoeveel daggasten etc

De trouwdag zelf komt voor mij zoals hij komt. Ik maak een sfeerverslag van de dag en stuur het zo min mogelijk. Hierdoor ontstaat bij jullie en jullie gasten een ontspannen en relaxte sfeer waarbij iedereen gewoon lekker zichzelf is. Juist deze ontspannen sfeer levert de mooiste foto’s op van alle speciale, emotionele, leuke en grappige momenten.

Ik fotografeer het liefst met het bestaande licht. Juist door zoveel mogelijk met natuurlijk licht te fotograferen bewaar ik de authentieke sfeer die je vaak verliest bij het gebruik van flitslicht. Maar als het nodig is zal ik mijn flitser gebruiken.

Na de trouwdag ga ik alle foto’s uitzoeken en bewerken waar het nodig is. Bij een trouwreportage dvd, krijgen jullie na zo’n 3 weken alle foto’s thuisgestuurd of online ter download. Indien jullie trouwreportage Beverwijk hebben besteld, krijgen jullie na 6 weken het boek digitaal toegezonden om het te controleren op volledigheid. Indien jullie iets veranderd willen hebben dan is dat mogelijk. Nadat alle correcties zijn uitgevoerd wordt het album besteld en maken we een afspraak, zodat ik jullie het prachtige album kan overhandigen.