Werkwijze

Ik ben fotograaf en geen beeldbewerker

Op locatie

Fotograferen vindt altijd op locatie plaats. Bij een portretsessie is dit je eigen keuze

Aanleveren foto's

Foto's worden binnen enkele dagen aangeleverd. Zakelijk de volgende dag. Indien direct nodig direct. In high-res of gewenst formaat.

Extra's

Mobiele fotostudio.
Foto's verwerkt in album.
Foto op wanddecoratie.
Professioneel netwerk.
Werkwijze per fotosessie
Wat kan je verwachten van mij als fotograaf
 • 01.
  Portret van jezelf, gezin, familie of dier
  • Ik vind het belangrijk dat je/jullie op de foto staan zoals je/jullie zijn en met elkaar omgaan. Na het bespreken van de locatie, hoeveel personen en het doel van de foto treffen we elkaar op afgesproken locatie. Alle combinaties mogen met elkaar op de foto. Ik ben er toch. Een uur is zo voorbij. De foto's komen online te staan. Naar keuze kunnen er losse foto's besteld worden of alle foto's uitgekocht worden voor een vaste prijs. Deze worden aangeleverd online in hoge resolutie. Indien gewenst als echte afdruk of afgedrukt op een wanddecoratie. Vraag naar de mogelijkheden.
 • 02.
  Portret zakelijk
  • Een zakelijke foto voor je website, voor bij een interview, profielfoto LinkedIn, voor het hele bedrijf of tijdens een event waar eindelijk het team compleet is. Het is allemaal mogelijk. Mijn mobiele fotostudio kan mee of de locatie zelf verleent zich ervoor. Kleding advies en/of wissel is mogelijk. De foto's worden in hoge resolutie aangeleverd indien gewenst op de benodigde maat.
 • 03.
  Event zakelijk
  • 25 jaar ervaring aan evenementenfotografie is wat ik mee neem naar jouw event. Van congres tot awarduitreiking, van productpresentatie tot bedrijfsfeest. Het event wordt van A tot Z in beeld gebracht. De locatie, sprekers, sfeer, overzichten, details, het netwerken, emoties, activiteiten, feest en alles wat nog meer georganiseerd is en vastgelegd moet worden. De foto's worden de volgende dag aangeleverd en zijn vrij van rechten.
 • 04.
  Feest privé
  • Herbeleef het feest dat is geweest! Je hebt wat te vieren, gezellig! Een jubileum 40 jaar huwelijk, je 50ste verjaardag, je bent gepromoveerd of een andere feestelijke gebeurtenis. Graag hoor ik hoeveel mensen je verwacht, wie er belangrijk voor je zijn, wat het programma is mocht dat er zijn, hoeveel uur je de fotograaf er bij wilt hebben, eventueel thema of kledingstyle. Dan ren ik mijn kast ook nog even door en uiteraard de locatie. Gedurende de tijd dat ik aanwezig ben fotografeer ik alles en iedereen. Hierbij staan de sfeer en emoties centraal. Enkele dagen later worden de foto's aangeleverd. Deze kunnen ook verwerkt worden tot een album als mooi aandenken aan je feest. Vraag naar de mogelijkheden.
 • 05.
  Trouwen en rouwen
  • Honderden huwelijken heb ik gefotografeerd in de afgelopen 25 jaar. Gelukkig heel wat minder begrafenissen. Beide zijn zeer persoonlijke aangelegenheden en vragen ook om een persoonlijke benadering en om veel vertrouwen in combinatie met de juiste click in mij als fotograaf. Daarom kom ik graag eerst bij jullie langs om jullie wensen te horen en kijken of deze aansluiten bij mijn werkwijze en bij wie ik ben als fotograaf.